16-10-09

DE LAATSTE DAG

Aloha iedereen,

Met gemengde gevoelens zijn we hier met onze laatste nieuwsflash ; enerzijds blij dat we terug kunnen naar onze familie en vriendjes, anderzijds een beetje triest omdat er een einde moet en zal komen aan deze spetterende week!

 Na een kort maar krachtig dansfestijn gingen we allen naar ons bedje voor een welverdiende nachtrust. Het was vroeg dag en iedereen begon na de gebruikelijke "was en plas" met de kamers uit te "mesten". Van wie is dit blauwe washandje? Heeft er iemand mijn oranje pyjama gezien? Van wie is deze ongelofelijke stinkkous? Alles werd, al dan niet netjes, in de valiezen gestopt en straks vliegen we nog een laatste keer in. Er is vandaag nog mini-trampoline, rope-skipping, badminton en judo!

Straks nog een lekkere maaltijd en dan wordt het tijd om het  Bloso domein in Blankenberge goeiedag te zwaaien. We hopen zonder files veilig terug op school te geraken. Uw eerste topsportertjes worden verwacht rond half 3  in Asper, om dan af te zakken naar Baaigem en Vurste. Maak u geen zorgen mocht het iets later zijn, we komen zeker en vast vandaag nog naar huis!!

Tenslotte mogen we zeker en vast niet vergeten om iedereen te bedanken die zijn steentje meer dan bijgedragen heeft om deze sportklas te laten slagen ; de oudercomités van de verschillende vestigingen voor hun financiële steuntje in de rug; juf Hélène voor alle mogelijke hulp en deze fijne laptop en jullie lezers en mailers voor jullie interesse, dankwoordje of briefje. De kinderen en wij, begeleiders, appreciëren dit enorm, echt waar! Ook het school-en gemeentebestuur willen we bedanken . Bedankt ook aan alle kindjes op school en alle lieve "kullega's" om ons straks met open armen zo warm te ontvangen, leuk hoor!!! Last but not least willen we natuurlijk ook onze directie juf Myriam in de bloemetjes zetten voor haar tomeloze inzet telkens opnieuw en om ons de kans te bieden deze stages te organiseren !! Uit de grond van ons hart , BEDANKT (x 1000)

Voila , tot zover de laatste flash en bij deze groeten we u tot volgend jaar of tot op één van onze vele leuke evenementen op school  !!!!

CIAOOOOOOOO,

yours truly

11:12 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Een hele dikke merci aan allen die ervoor zorgden dat onze kinderen deze fantastische week mochten beleven. Ik ga geen personen vernoemen want dan zal ik er vast vergeten maar echt waar, aan iedereen, heel erg bedankt.

Gepost door: mama,papa & Tom | 16-10-09

Ook vanwege ons,aan de leerkrachten,bedankt voor de goede zorgen en de leuke week,die jullie aan onze kinderen gegeven hebben!!!
Bedankt aan allen die voor dit sportkamp hun steentje hebben bijgedragen!

Gepost door: De ouders van Jonas Van de Vijver | 16-10-09

Bedankt. Beste leraren,

Ook al levert de ouderraad zijn gebruikelijke bijdrage, toch gaat onze oprechte dank naar jullie uit.
Jullie zorgen voor de kinderen, jullie zorgen voor sport en spel, jullie zorgen voor animatie en animo !
Wij, de leden van de ouderraad van Vurste, danken JULLIE.

Namens alle leden,
Steven.

Gepost door: ouderraad Vurste | 16-10-09

Lieve leerkrachten en begeleiders,

Arne heeft enorm genoten van zijn sportklas-week...hij vertelde over van alles en nog wat.

Dus bij deze nogmaals een dikke bravo voor jullie allen en dank U wel voor al jullie inzet zodat onze kinderen zo hard konden genieten!

Super!!

Gepost door: Emmy, mama van Arne | 16-10-09

De commentaren zijn gesloten.