12-10-09

DE EERSTE UURTJES

Hallo iedereen,

Hier zijn we dan met de eerste nieuwsflash vanuit het zonovergoten Blankenberge. Nadat de bus alle lieve kindjes en juffen en meesters uit Vurste, Baaigem en Asper had opgehaald konden we onze heenreis aanvatten. Met allemaal dolenthousiaste kinderen vertrokken we naar Brugge voor een geleid bezoek aan het Jan Breydelstadion. Toen we daar aankwamen stond er al een gids klaar om ons rond te leiden. Wisten jullie dat er 2 voetbalploegen spelen in dit stadion? Ja hoor, Cercle Brugge (de club van onze groen-zwarte gids) en de "buren" zoals hij ze zelf noemde. Het woordje "CLUB" zou gedurende de volledige rondleiding niet meer vallen. Na een korte uitleg over de historiek, mochten we de kleedkamergeur gaan opsnuiven. Wat leuk, we waren precies "echte" profs ! Ook Zidane, Beckham en andere Ronaldo's zaten hier waar wij nu zaten! Daarna verkenden we de spelershome en jawel mama en papa : ook de voetballers spelen nog graag op de nintendo , hoor! We mochten ook in de fitnesszaal en  in de restaurant.

Daarna mochten we zoals alle rijke meneren en mevrouwen in de loges plaatsnemen. Heel mooi en tof in die knusse zetels maar toen we dan eindelijk op de tribunes mochten plaatsnemen om te supporteren was dat veel leuker! We probeerden met z'n allen het stadion te doen daveren !Tof hoor, dat mogen we niet in de klas, zo roepen!! Toen het tijd werd om af te reizen bedankten we onze gids voor de leuke "Bruggetoer" en we kregen allemaal nog een mooie cercle-sticker (jaja ook de supporterkes van Anderlecht en Club en Standard en AA Gent namen dit geschenk gretig in ontvangst).

Onze maagjes begonnen al aardig te knorren en onder een heerlijke zon genoten we van onze lekkere pick-nick ! Smaaaakelijk !!

19:49 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Slaapwel Hoi poepie,
Wij hebben allemaal onze eerste dag overleefd en
hopelijk vindt jij het daar tof!
Ik stuur je gauw nog een berichtje.
SLAAPWEL.

Gepost door: Gilles /Baaigem | 12-10-09

hallo shania en stephanie hoi meisjes
ik lees hier dat jullie een leuke dag gehad hebben aan zee.
graag zou ik dat ook wel eens willen doen hoor zo een sportkamp .
geniet er maar van deze week .
vele knuffels en kusjes
mama en papa

Gepost door: krista | 12-10-09

De commentaren zijn gesloten.